Employer branding: werken aan een sterk werkgeversmerk

Wil je ook dat studenten jou meenemen in hun oriëntatieproces? Een sterk werkgeversmerk is het begin. Waar sta jij als werkgever voor? Wij helpen je uitdragen waar jij als werkgever voor staat. Bijvoorbeeld via ons carrièreplatform, waar studenten en starters zich oriënteren op hun volgende stap. Voor werkgevers is dit dé plek om een touchpoint te creëren met de starter die je zoekt.

funnel

Als werkgever in de spotlight staan? Geen probleem!

Op ons carrièreplatform oriënteren studenten en starters zich op hun volgende stap. Voor werkgevers is dit dé plek om een touchpoint te creëren met de starter die je zoekt.

Branding en relevante content op ons platform

Qompas biedt het ideale platform om je organisatie of specifiek jouw traineeships of startfuncties onder de aandacht te brengen bij je studenten en starters. Ook is dit de plek waar je awareness kunt creëren rondom jouw merk. Bijvoorbeeld door jouw logo bij opleidingen en te tonen en door branded teksten en video’s aan te bieden op relevante plekken. Qompas kan deze content voor je verzorgen.

Gesponsorde berichten in de oriëntatiefase

Qompas biedt je de mogelijkheid om in onze tweewekelijkse updates naar studenten en starters een gesponsord bericht te plaatsen. Hiermee kun je jouw traineeship of startfunctie in de spotlight zetten tijdens de oriëntatiefase van je doelgroep. Bovendien nemen we je voorlichtingsactiviteit altijd op in onze evenementenkalender.

Targeted carrièretips in de verkennings- of verdiepingsfase

Studenten en starters die in een verkennende of verdiepende fase zitten, bereiken we extra door targeted carrièretips. Hiermee bereik je jouw doelgroep op een cruciaal moment met relevante, op de persoon toegesneden informatie. Voor veel kandidaten kan dit het laatste zetje zijn dat ze nodig hebben om een definitieve keuze te maken.

Jouw vacature of evenement op de deurmat van je doelgroep

Vergroot je zichtbaarheid ook offline door targeted carrièretips als postkaart te versturen. Zo ligt jouw vacature of evenement straks bij studenten en starters op de deurmat. En stappen ze daarna bij jou over de drempel!

Bekijk ook onze andere oplossingen

Benieuwd hoe we je verder kunnen ondersteunen om de instroom van talent te verbeteren? Bekijk dan ook onze andere oplossingen voor de werving van jong talent.

Wij kennen 200.000 studenten en starters

Ruim 200.000 studenten en starters oriënteren zich op de arbeidsmarkt via Qompas. We weten waar ze goed in zijn, voor welke functies ze warmlopen én we volgen ze in hun reis naar de eerste werkgever. Bekijk hoeveel we van ze weten en hoe we ze kunnen bereiken in de factsheet.

De talent journey als rode draad

Qompas volgt studenten en starters in elke fase van hun onderwijsloopbaan. Door onze marketingoplossingen hier perfect op te laten aansluiten, bereiken we het juiste talent op het juiste moment met het juiste aanbod.
marketingfunnel hoger onderwijs