Trainingen & workshops

Uitgebreid trainingsprogramma voor leraren en leerlingen
Qompas biedt een aantal praktische workshops en trainingen voor directies, beheerders, coaches en leerlingen. Zij kunnen hiermee hun kennis en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van LOB. Denk aan het voeren van effectieve loopbaangesprekken of hoe je meer uit onze methodes kunt halen. Onze trainingen en workshops zijn altijd ‘op maat’. Dat betekent dat wij de inhoud altijd van tevoren met je afstemmen.

Trainingen voor beheerders en coaches

Onze inspirerende workshops en trainingen zijn erop gericht het werk van beheerders, coaches en docenten eenvoudiger en leuker te maken. De populaire workshop loopbaangesprekken voeren kun je bijvoorbeeld verder uitbouwen tot een basistraining met video-opnames en een ‘train de trainer’ opleiding, waarmee je collega’s kunt trainen. Of wat dacht je van een cursus waarmee je leert hoe je de loopbaanmat inzet bij loopbaangesprekken?

Workshops voor leerlingen en studenten

Hoe solliciteer je succesvol bij een werkgever? Wanneer heb je een cv nodig en waar moet deze aan voldoen? Hoe doe je acquisitie? Vragen als deze beantwoorden we in onze workshops en trainingen voor leerlingen en studenten. Hiermee bereiden zij zich voor op hun latere carrière. Die begint vaak al op de middelbare school met een eerste bijbaantje.

CRKBO erkend

Qompas voldoet aan de kwaliteitsbepalingen die zijn opgesteld door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit is een onafhankelijke organisatie die kwaliteitskeurmerken verleent aan opleidingsinstituten na uitgebreid onderzoek.

Toetsing vindt onder andere plaats op basis van goed opgeleide trainers, een heldere administratie, toezicht op de kwaliteit van de trainers met bijbehorende cursus - en trainersevaluatie, didactische en vakinhoudelijke kwaliteiten van de trainers.Omdat Qompas Academy is geregistreerd in het CRKBO kunnen wij opleidingen btw - vrij aanbieden.