Bepalen wie en waar je doelgroep is

Met onze kennis over het oriëntatiegedrag van scholieren en studenten kunnen we al in een vroeg stadium voorspellen wie geschikt zijn en open staan voor jouw opleiding. Deze doelgroep brengen we landelijk in kaart om vervolgens samen te bepalen hoe we de hoogste conversie halen. Hierbij houden we de kosten, baten en doelstellingen altijd scherp in de gaten.

Doe ook de andere stappen

Qompas biedt advies en ondersteuning bij elke stap in het marketingproces. Dit doen we op basis van inzichten uit ons kenniscentrum over het studiekeuzegedrag van ruim 850.000 scholieren en studenten.

De talent journey als rode draad

Qompas volgt studie- en masterkiezers in elke fase van hun onderwijsloopbaan. Door onze marketingoplossingen hier perfect op te laten aansluiten, bereiken we het juiste talent op het juiste moment met het juiste aanbod.

Ontdek ook onze pasklare marketing­oplos­singen

Qompas biedt je een aantal concrete oplossingen op het gebied van promotie en instroomverbetering. Deze marketingactiviteiten zijn altijd toegespitst op de fase waarin jouw doelgroep zich bevindt binnen de talent journey.

Meer onderzoek nodig?

Wil je meer onderbouwing of informatie over wat je doelgroep drijft of wat jouw positie is in de markt? Maak dan gebruik van onze aanvullende onderzoeksmogelijkheden.