talent
bereiken
met Qompas Logo RGB Unicolor

Ontdek onze aanpak voor kwalitatieve instroom­verbetering

Als hogeschool of universiteit sta je elk jaar weer voor een nieuwe instroomuitdaging. Hoe zorg je ervoor dat het juiste talent zich aanmeldt voor de juiste opleiding bij jouw onderwijsinstelling? Qompas helpt je hierbij, met strategisch advies, onderbouwde inzichten, concrete marketing­oplossingen en online platforms waarmee je meer dan 250.000 (aankomend) studenten kunt bereiken!

De vier pijlers van onze dienstverlening

De talent journey als rode draad

Qompas volgt studie- en masterkiezers in elke fase van hun onderwijsloopbaan. Door onze marketing­oplossingen hier perfect op te laten aansluiten, bereiken we het juiste talent op het juiste moment met het juiste aanbod.

Complete aanpak

Qompas biedt advies en ondersteuning bij elke stap in het marketingproces. Van positionering en doelgroepselectie tot het ontwikkelen van je strategie en wervingsboodschap.

Pasklare oplossingen

Met Qompas heb je de beschikking over een aantal concrete marketing­oplossingen op het gebied van promotie en instroomverbetering.

Wij kennen 1 op de 4 bovenbouwers

Nederland telt zo'n half miljoen leerlingen in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Ruim een kwart hiervan helpen wij om hun talent te vinden en de opleiding en onderwijsinstelling te kiezen die het beste aansluit bij hún talent. Bekijk onze indrukwekkende cijfers in de factsheet.

Ook deze hogescholen en universiteiten werken met hogescholen en universiteiten die samenwerken met qompas

Organisaties waarmee Qompas samenwerkt in het hoger onderwijs