Aansluiten bij de wensen van de doelgroep

Veel onderwijsinstellingen en werkgevers worstelen met de vraag waar hun doelgroep blij van wordt. Ook wijzelf herkennen dat. Om onze doelgroep te voorzien van relevante informatie op het juiste moment doen we onderzoek naar de doelgroep, zodat we altijd aansluiten bij hun voorkeuren.

Wil je weten waar jouw doelgroep op triggert? Start dan met een doelgroeponderzoek. We selecteren een relevante groep jongeren uit ons kenniscentrum en onderzoeken hun voorkeuren, interesses en competenties. Deze insights vertalen we naar concrete adviezen, die helpen om beter aan te sluiten bij de wensen van jongeren. Zo bouw je verder met fundamentele kennis.

Voordelen van onderzoeken met Qompas

  • Kennis gebaseerd op grote steekproeven met landelijke dekking
  • Analyses over meerdere jaren
  • Concreet advies over jouw doelgroep

Bekijk ook onze andere mogelijkheden

Hoe onderzoeken we het gedrag van scholieren, studenten en starters?

Het kenniscentrum van Qompas is de basis voor veel van onze kwantitatieve onderzoeken. Met grote aantallen over meerdere jaren, geven we snel inzicht in het gedrag van je doelgroep en laten we trends zien. Wil je specifiekere vragen stellen? Dat kan met onze enquêtes en focusgroepen. Met enquêtes doen we kwantitatief onderzoek naar de doelgroep. In onze focusgroepen verzamelen we kwalitatieve informatie door in gesprek te gaan met scholieren, studenten of starters. Mogelijkheden genoeg! Dus wat wil je weten?