Werving & selectie door onze talent coaches

Hoe vind je de talenten die je zoekt voor jouw traineeships en startfuncties? Onze diepgaande kennis over de studenten en starters gebruiken we voor het opstellen van de ideale wervingspool. Onze talent coaches selecteren en begeleiden nieuw talent in het sollicitatieproces. Zo bespaar je direct tijd en geld: wij zetten de beste kandidaten bij jou aan tafel.

Van hot talents naar hire met onze funnel aanpak

Van ruim 200.000 talenten weten we in welke fase ze zitten, wat hun opleiding is en waar ze op triggeren. Met onze funnel aanpak creëren we relevante touchpoints voor de talenten die je zoekt. Zo blijft er een pool van hot talents over die onze talent coaches selecteren en begeleiden in het sollicitatieproces. Gefeliciteerd met je nieuwe collega’s!

Bekijk ook onze andere oplossingen

Benieuwd hoe we je verder kunnen ondersteunen om de instroom van talent te verbeteren? Bekijk dan ook onze andere oplossingen voor de werving van jong talent.

Wij kennen 200.000 studenten en starters

Ruim 200.000 studenten en starters oriënteren zich op de arbeidsmarkt via Qompas. We weten waar ze goed in zijn, voor welke functies ze warmlopen én we volgen ze in hun reis naar de eerste werkgever. Bekijk hoeveel we van ze weten en hoe we ze kunnen bereiken in de factsheet.

De talent journey als rode draad

Qompas volgt studenten en starters in elke fase van hun onderwijsloopbaan. Door onze marketingoplossingen hier perfect op te laten aansluiten, bereiken we het juiste talent op het juiste moment met het juiste aanbod.
marketingfunnel hoger onderwijs