Evenementen voor de talenten die jij zoekt

Inhousedagen zijn een belangrijk middel voor werkgevers en kandidaten om kennis met elkaar te maken. Organiseer je een inhousedag of ander wervingsevenement? Qompas helpt je graag aan een zo hoog mogelijke opkomst door studenten en starters op de juiste manier en op het juiste moment uit te nodigen.

Gerichte doelgroepselectie voor je uitnodiging

Studenten en starters die hun mogelijkheden aan het verkennen zijn of zich al aan het verdiepen zijn in hun volgende stap, nodigen we graag uit voor relevante inhouse dagen. Op basis van studieachtergrond, persoonskenmerken en getoonde interesses selecteren we de beste kandidaten voor jouw inhousedag.

Persoonlijke reminder

Als coach nodigen we studenten en starters ook persoonlijk uit voor inhouse dagen die bij ze passen. Zo creƫren we een extra touchpoint waarmee we ze net het laatste duwtje richting jouw evenement geven.

Bekijk ook onze andere oplossingen

Benieuwd hoe we je verder kunnen ondersteunen om de instroom van talent te verbeteren? Bekijk dan ook onze andere oplossingen voor de werving van jong talent.

De talent journey als rode draad

Qompas volgt studenten en starters in elke fase van hun onderwijsloopbaan. Door onze marketingoplossingen hier perfect op te laten aansluiten, bereiken we het juiste talent op het juiste moment met het juiste aanbod.
marketingfunnel hoger onderwijs