talent
werven
met Qompas Logo RGB Unicolor

Ontdek onze aanpak voor kwalitatieve werving van studenten en starters

Met meer vacatures dan kandidaten om ze te vervullen, is de instroom van goed personeel voor iedere werkgever een grote uitdaging. Ben je op korte termijn op zoek naar talent? Of wil je op de lange termijn voldoende aanwas krijgen van geschikte kandidaten? Qompas helpt je de werving en selectie van studenten en starters structureel te verbeteren met strategische advisering, onderbouwde inzichten en concrete marketingoplossingen. Samen bouwen we aan een sterk werkgeversmerk, zodat je ook in de toekomst de juiste talenten vindt.

De vier pijlers van onze dienstverlening

Complete aanpak

Voor het aantrekken van geschikte kandidaten, moet je je zaakjes goed op orde hebben. Een sterk werkgeversmerk helpt je om je onderscheidende positie in de markt te claimen.

Met kennis van de talenten die je zoekt, ontwikkel je scherpe vacatureteksten én benader je potentiële kandidaten op het juiste moment. In onze campagnestrategie komt alles samen.

Concrete oplossingen

Hoe vind je de juiste kandidaten voor jouw vacatures? En hoe zorg je ervoor dat jouw werkgeversmerk onder de juiste doelgroep geladen wordt?

Met actieve werving en selectie helpen we jou bij het vinden de juiste talenten voor jouw vacatures. Met onze oplossingen helpen we je bouwen aan een sterk werkgeversmerk én zorgen we voor succesvolle evenementen.

Ook deze werkgevers werken met werkgevers werken met qompas

Maximaal grip met de Qompas Talent Manager

Krijg direct inzicht in de resultaten van je campagnes en beheer al je vacatures, sollicitaties en wervingsactiviteiten op één centrale plek met de Qompas TalentManager.

Organisaties waar organisaties die met qompas samenwerken mee samenwerkt