Trainingen & workshops

Uitgebreid trainingsprogramma voor leraren en leerlingen

Qompas biedt een aantal praktische workshops en trainingen voor directies, decanen, coaches, burgerschapscoördinatoren en leerlingen. Zij kunnen hiermee hun kennis en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van LOB en burgerschap. Denk aan het voeren van effectieve loopbaangesprekken of hoe je meer uit onze methodes kunt halen.

Ook voor de invulling van studiedagen of bijeenkomsten met leerlingen kun je bij ons terecht. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Onze trainingen en workshops zijn altijd ‘op maat’. Dat betekent dat wij de inhoud altijd van tevoren met je afstemmen.

Trainingen voor beheerders en coaches

Onze inspirerende workshops en trainingen zijn erop gericht het werk van beheerders, coaches en docenten eenvoudiger en leuker te maken. De populaire workshop loopbaangesprekken voeren kun je bijvoorbeeld verder uitbouwen tot een basistraining met video-opnames en een ‘train de trainer’ opleiding, waarmee je collega’s kunt trainen. Of wat dacht je van een cursus waarmee je leert hoe je de loopbaanmat inzet bij loopbaangesprekken?

Workshop voor leerlingen

Maak het jezelf makkelijk met een workshop waarin leerlingen gezamenlijk een Qompas-account aanmaken. Ze leren hoe het stappenplan werkt en ze uitleg krijgen waarom ze met Qompas aan de slag gaan.

CRKBO erkend

Qompas voldoet aan de kwaliteitsbepalingen die zijn opgesteld door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit is een onafhankelijke organisatie die kwaliteitskeurmerken verleent aan opleidingsinstituten na uitgebreid onderzoek.

Toetsing vindt onder andere plaats op basis van goed opgeleide trainers, een heldere administratie, toezicht op de kwaliteit van de trainers met bijbehorende cursus - en trainersevaluatie, didactische en vakinhoudelijke kwaliteiten van de trainers.Omdat Qompas Academy is geregistreerd in het CRKBO kunnen wij opleidingen btw - vrij aanbieden.