Sfeerproeven op open dagen

Bekendheid voor je open dagen creëer je door in het oriëntatieproces zichtbaar te zijn. Je open dagen breng je extra onder de aandacht door ze te promoten via onze keuzeplatforms. Verdiepende open dagen, meeloopdagen of proefstudeerdagen brengen we onder de aandacht bij scholieren en studenten die zich verkennen en verdiepen óf zelfs al de knoop gaan doorhakken.

Voor meelopers en proefstudeerders

Ook voor het promoten van open dagen is de journey leidend. Op je meeloopdagen en proefstudeerdagen ontmoet je graag (aankomend) studenten die zich willen verdiepen in jouw opleiding. Hoe selecteer je de juiste student? Juist! Met de open dagen promotie van Qompas!

En hoe dan?

Voor iedere fase is er aparte dienstverlening. Met een bericht in onze twee wekelijkse open dagen updates ben je zichtbaar bij alle scholieren. Voor de oriënterende jongeren nemen we jouw open dag op in de lesmethode. Verkennen en verdiepen? Met een targeted studiekeuzetip met jouw meeloopdag of proefstudeerdag, ontmoet je de juiste student. The rest is up to you!

De journey als rode draad

In onze journey identificeren we verschillende op elkaar volgende fases. Door de journey nauwgezet te volgen, realiseren we hoge conversie en bereiken we waar het uiteindelijk allemaal om draait: kwalitatieve instroomverbetering.
marketingfunnel hoger onderwijs