Val op tussen meer dan 1.200 master­opleidingen

Qompas biedt hét platform waar bachelorstudenten zich kunnen oriënteren op hun volgende stap. Of dit nu een traditionele wo-master is of een nieuwere hbo-master. Met onze online mastermatchmakertool verbinden we studenten op basis van hun vooropleiding aan de juiste vervolgstudie.

Masterstudenten bereiken we met:

Twee wekelijkse e-mail met mastertips en carrièrekansen

Breng jouw masteropleidingen onder de aandacht via onze tweewekelijkse e-mail met mastertips en carrièrekansen. Hiermee bereiken we meer dan 60.000 bachelorstudenten.

Targeted masterkeuzetip

Geef de instroom van jouw masteropleiding een boost met onze targeted masterkeuzetip. Hiermee kun je bachelorstudenten per e-mail gericht informeren over hun mastermogelijkheden op basis van hun vooropleiding, interesses en persoonseigenschappen.

Persoonlijk advies van Qompas

Verdiepend bieden we studenten het laatste duwtje richting masters door onze adviseursrol te pakken: Wij kennen het profiel en de voorkeuren van bachelorstudenten en we weten dat deze masteropleiding perfect bij de vooropleiding en interesses past. Met een persoonlijke e-mail creëren we nóg een extra touchpoint om de student te adviseren.

Masterkeuzetips op de deurmat van het studentenhuis

Vergroot je zichtbaarheid ook offline door targeted masterkeuzetips als postkaart te versturen. Zo wordt jouw opleiding of voorlichtingsactiviteit op de deurmat in het studentenhuis gevonden én creëer je een extra touchpoint bij jouw doelgroep.

Bekijk ook onze complete marketingaanpak

Op basis van data over ruim 850.000 scholieren en studenten biedt Qompas advies en ondersteuning bij elke stap in het marketingproces. Van positionering en doelgroepselectie tot het ontwikkelen van je campagnestrategie en wervingsboodschap.